• 24

    Dec

    Happy birthday mom!

    Happy Birthday my beloved mom.. You’re , The greatest woman ever i had, The greatest woman in the world, The most beautiful woman, The most person I need, The most person I loved, Thanks for everything what you give to me . Mom, I just want you to know , if I really loves you. Youre my hero. Youre the best woman Ive ever know. Youre the most beautiful woman in this world. Youre the one, who will die for me. Youre the only one, who makes me know, that life is never easy if well never fight&survive. Youre the one, who I love so deeply, so real, and so true. I want , will , do , to do everything who can make you happy . Everything . Hope someday youll read this. :) I LOVE YOU MORE THAN EVERYTHING MOM! With Love, Claudia n :)
  • 19

    Aug

    for me :')

    you are stronger than you think!DONT FORGET TO LOVE YOUR SELF!i am only human!OBLIVIATE!today is better than yesterday!TURN AROUND!amazing when you try!DO WHAT MAKES ME HAPPY!give good sleep!REDUCES HEART DISEASE :’) do you know what my problem is ??? that’s all always in my heart when i was ”galau” :)
  • 14

    Aug

    ?song

    Pada tau yang nama nya Christina Aguilera kan ? Penyanyi yang udah famous udah lama ini adalah salah satu penyanyi idola ku loh , nggak tau kenapa waktu denger lagu nya yang judulnya ”HURT” rasa nya ”merinding di hati” gitu . Aku sering juga nyanyiin lagu ini , dirumah sekolah , dimana aja yang aku lagi pengen nyanyi deh hehe . Hm juga sempet ngimpi sih , kalo pengen suatu saat nanti bisa nyanyi lagu ini di panggung di suatu event yang besar atau otrchestra music gitu (ngimpi kali yee :D ) . Tapi sapa tau ada wali yang baca ini hehehe :D . Oya satu lagi , lirik yang di lagu HURT ini ada yang gimana gitu kalo lagi dengerin.. Sometimes I just want to hide ’cause it’s you I miss You know it’s so hard to say goodbye when it comes to this
-

Author

Follow Me